15 juni 2013

jag har inte glömt dig

Hej bloggen! Jag har inte har inte glömt dig, men det är mycket annat just nu. Det blir inte så mycket läst och inte så mycket lyssnat på ljudbok heller. Jag längtar till sommarens ledighet och på tisdag gör jag min sista arbetsdag för detta läsår - alltid lika underbart att nå fram till sommarlovet! På onsdag åker jag och älsklingen på semester till Wien. Ska blir så skönt! En hel vecka att bara strosa omkring, titta på alla fina byggnader, gå på museum, äta tårtbitar, sitta i parker. Njuta.

Vet att många av er läser mycket på era semestrar, men i ärlighetens namn brukar det inte bli så mycket läst för min del. Tre böcker är dock någon slags minimum att ta med. En som jag troligtvis kommer att läsa i hela veckan, en ifall att jag läser ut den boken och en till ifall någon av de andra två visar sig vara trist och inte lockar till vidare läsning. Viktigt att alla är i pocketformat, inbundet släpar jag inte i resväskan, e-bok är inget för mig.

Har inte riktigt bestämt mig men jag tror att dessa tre får följa med till Österrike:

Försvinnanden (pocket)  Sameland (pocket)  Livet efter dig (pocket)

När jag kommer hem från Wien satsar jag på att läsa de rec.ex som fortfarande väntar på att bli lästa och sedan blir det helt fri lustläsning resten av sommaren precis som jag vill ha det.

6 kommentarer:

 1. "helt fri lustläsning" = det bästa!

  Ha det härligt i Wien! Antar att ni lyssnar på Ultravox. : )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan hända att det åtminstone nynnats en del på en viss Ultravox-låt, ja. :) Tror att Wien är en stad för oss!

   Radera
 2. Underbart med resa till Wien! Du får undersöka den österrikiska bokmarknaden. Jag har läst typ ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska absolut snoka runt i någon bokhandel även om jag inte kommer att köpa något med tanke på att min tyska är minst sagt skral ... :)

   Radera
 3. Vad härligt med resa. Håller tummarna att du bloggar lite om Wien sen. En stad jag är mycket sugen på att åka till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer absolut att blogga om Wien! Det är mest en slump att årets semester blir just där, men jag ser verkligen fram emot det!

   Radera