17 juni 2018

Semesterläsning. Eller?

Då var min korta semester på en och en halv vecka över och jag får nu vänta till mitten av augusti då jag får ett par veckor till. Fram tills dess är det tillbaka till grottekvarnen så att säga.

Hur har det då gott med semesterläsningen? Eftersom jag var bortrest ungefär hälften av dagarna blev det inte så mycket läst och det var väl väntat och de dagar jag har varit hemma har det mer blivit Netflix- och SVT Play-tittande om jag skall vara ärlig. Det är skönt att bara rensa hjärnan i tv-soffan ibland!

Strandhotellet (inbunden) 1793 (e-bok) Erotiskt skrivande för ensamma änkor (inbunden) Vegetarianen (pocket)

De första lediga dagarna försökte jag mig ändå på Strandhotellet av Olséni & Hansen, både som pappersbok och ljudbok, men gav upp båda. Jag misslyckades även med den förra boken jag försökte mig på av dem (tror det var Badhytten), så det här författarparet ger jag nu helt upp. För babbligt och klämkäckt för min smak. (Tack ändå för rec.ex Bokfabriken.)

Därefter började jag lyssna på 1793 av Niklas Natt och Dag, men känner att den kräver lite mer koncentration så jag avvaktar med den lyssningen till framåt hösten. Tror det kan vara en bra bok! Har istället börjat lyssna på Erotiskt skrivande för ensamma änkor av Balli Kaur Jaswal, men jag har inte kommit så långt än att jag kan säga riktigt vad jag tycker. Verkar lovande dock.

Den enda bok som jag nästan har hunnit läs ut under dessa dagar är Vegetarianen av Han Kang och jag kan väl redan nu säga: Wow! Vilken bok! Inlägg om den kommer under veckan.

Ja, det var allt. Nu får vi se vad sommaren (jobbsommaren ...) mer bjuder på för läsning!

6 kommentarer:

 1. 1793 skall även jag läsa snart. Ser jättemycket fram emot den.

  SvaraRadera
 2. 1793 köpte jag igår. Har hört lite blandat om den men ser fram emot att läsa den. Det är alltid bra med inte alltför höga förväntningar ;). Lite trist att jobba i juli kanske men skönt att ha något att se fram emot när andra börjar komma tillbaka till jobb.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tror faktiskt att sen semester kommer att passa mig rätt bra. Är ingen sommarfantast.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.