9 jan. 2014

dags för en deckarpaus?

Pojken i resväskan (pocket)  Gigolomordet : en Hop-Ciki-Yaya-Deckare (kartonnage) Mannen utan hjärta (mp3-bok)

När det gäller läsningen har väl 2014 startat på ett mindre bra sätt. Jag har försökt mig på att läsa två deckare, men måste erkänna att jag inte kommer att läsa ut någon av dem. Pojken i resväskan  Kaaberböl/Friis kommer jag inte riktigt in i. Det är något med hur historien berättas som inte tilltalar mig. 

Gigolomordet av Mehmet Murat Somer ger jag motvilligt upp för egentligen gillar jag serien om transvestitdetektiven i Istanbul, men den här gången är berättelsen alldeles för tunn. Det krävs ju faktiskt mer än en härlig huvudkaraktär för att jag ska vilja läsa boken. 

En deckare som jag tog mig till slutet av var Mannen utan hjärta av Träff/Grebe träff som jag lyssnade på. Den var väl ok, men samtidigt den absolut sämsta hittills i serien om Siri Bergman och faktum är att jag mot slutet av boken känner mig rätt trött på henne. 

Nåja, dags att lämna deckarna därhän ett tag tror jag och satsa på en annan genre. Vill ni veta mer om handlingen i böckerna så klicka er in på t ex Bokus.

(Gigolomordet är ett rec.ex från 2244)

6 kommentarer:

 1. åh, jag skulle behöva mer deckare jag ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så olika det kan vara! Har faktiskt ett par deckare till ligger här hemma så pausen blir nog inte så lång. :)

   Radera
 2. Jag är också inne i en rejäl deckarperiod. Efter att ha knappt ha läst några deckare alls i många år så har jag nu efter en massa loppischansningar totalt snöat in - men efter denna Anne Holt får jag nog se till att bredda min läsning lite grann känner jag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lätt hänt att snöa in på deckare, men det är roligt att byta genre efter ett tag. Gäller förresten inte bara deckare. För mycket inom vilken genre som helst och jag tröttnar efter ett tag.

   Radera
 3. Pojken i resväskan har jag just köpt. Var lite tveksam men till slut beslöt jag mig för att den skulle få följa med mig hem.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.