15 jan. 2014

senil laptop och romantisk överdosMin dator fick semester under jullovet och det verkar ha gjort den senildement för den glömmer att det är en bra idé att låta skärmen vara något annat än helsvart ... Den brummar lite hemtrevligt, men glömmer det där med att "slå på" skärmen ungefär varannan gång. Fick därför (motvilligt) investera i en ny dator så här sitter jag nu med min nya Lenovo. Den är svart, som de flesta andra datorer, men har i alla fall försökt piffa upp sig lite genom att ha lite struktur i plasten. Lite lagom sådär. Vi ska nog trivas ihop bara jag lär mig älska Windows 8 ... :)


På bokfronten läser jag också något som för min del är helt nytt - Harlequin! Jag och en kollega satt härom dagen och sågade Harlequin och så insåg vi att vi faktiskt sågade något som vi aldrig läst. Jag har bara läst korta snuttar ur några Harlequinböcker från 80-talet som jag och mina vänner hittade i en stuga vi hyrde för några år sedan. Därför har nu jag och kollegan gett oss själva i uppdrag att läsa åtminstone en av de böcker vi och så många andra skrattar åt, men som samtidigt säljer i mångmiljonupplagor världen över varje år. Jag har hunnit halvvägs in i den bok jag köpte, Aldrig lyckligare än nu,  och kan väl säga att hittills är varenda fördom uppfylld och jag kan inte låta bli att fnissa medan jag läser. Såg att det" fanns en Harlequinserie med läkartema och att döma av tv-serie i sjukhusmiljö måste det ju vara som upplagt för kärlek och passion. Kanske skulle man gå all in på denna "utmaning" och efter boken ur Romantik-serien ge sig i kast med läkarserien. Bara för att liksom! 

Läser ni Harlequin? Vad tycker ni om böckerna i så fall?

5 kommentarer:

 1. Jag läste några Harlequinromaner i början på 1980-talet och tyckte de var klart underhållande. Jag läste Barbara Cartlandromaner också. Med tanke på att jag med åren utvecklat en viss allergi mot romantik är jag inte så säker på att jag skulle uppskatta dem i dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om man inte redan utvecklat romantikallergi så får man det när man läser harlequin ... :)

   Radera
 2. Jag kan någon gång ibland läsa något ur deras silk-serie. Det är böcker som legat högt upp på topplistorna i USA och är inte lika deras romantik-, eller läkarserie. Visst är det enkel romantik, men just silk-böckerna kan jag tycka är mysiga ibland. Prova en sådan i stället för en läkarbok!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känner jag nånsin igen för en Harlequin verkar Silk-serien definitivt vara det man ska satsa på. Tack för tipset.

   Radera
 3. Jag har läst Tyst som var en ungdomsbok. Inte alls som vanliga böcker de ger ut utan en mer "vanlig ungdomsbok. Har dock aldrig testat de romantiska böckerna.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.