8 okt. 2017

anna karenina på dramaten

   
                                             
Läsningen går trögt nu. Väldigt trögt. Mycket annat som tar min kraft och jag har svårt att fokusera på läsningen. Men, jag har lyssnat på en radioföljetong som jag kommer att skriva om här på bloggen nästa vecka.

Det finns ju annan kultur än litteratur och igår var jag, lilla mor och kära syster i Stockholm och såg Anna Karenina på Dramaten. Ojojoj så bra det var! Så rent och avskalat och ändå med så mycket känsla och passion. Jag har ju svårt för de klassiska ryssarna, men detta alltså! Wow! Livia Millhagen är alltid bra, men i denna uppsättning ännu bättre än väntat. Ja, ni fattar - gå och se den bara!

Bilder: Pressbilder från Dramaten

1 kommentar:

  1. Goda vänner, jag heter Antonio Laura från Lund-Sverige, jag är en medicinsk doktor med yrke, 45 år gammal. Vänligen läs mitt sanna liv vittnesbörd om äktenskap genombrott, jag har en positiv avsikt att denna information kommer att hjälpa någon att läsa detta vittnesbörd just nu för att återställa tillbaka trasiga äktenskap och ta tillbaka förlorad kärleksförhållande inom 2 dagar av magisk stava kärlek del. Efter att ha varit i relation till Antonio min man vi gifte oss fyra år, bröt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka för att älska mig, men allt jag gjorde var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av kärleken jag har har för honom, jag frågade honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min kollega på arbetsvän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en kärleksstavningsrock som skulle kunna hjälpa mig att stava den tillbaka, men jag är den typ av person som aldrig trodde att kärleksspelldelen fanns eller fungerade som jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han berättade för mig att det inte var något problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar kastade han stavningspartiet i luften och överraskande den andra dagen var det klockan 6.00. Min ex-kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag var så förvånad över att jag svarade min man Antonio telefonsamtal, ber om ursäkt för mig och sa att han var ledsen för att såra mig, han förklarade för mig allt det som hände var inte hans fel för att Han var under ond spell från en annan kvinna. Jag älskar min man så mycket, jag gjorde allt för att få honom att komma hem eftersom vi hade två härliga barn tillsammans. Just nu är jag väldigt glad min man har återvänt hem för att älska mig mer än någonsin tidigare och våra barn är glada över att få sin far hemma. Min man accepterar mig, jag vet att han älskar mig så mycket. Jag är lycklig idag började vi leva tillsammans lycklig familj.
    Jag uppriktigt rekommenderar Dr.Oduduwa till alla som söker att hitta sann kärlek, Ta tillbaka ex kärlekspartner, Magic kärlek stavar för att säga upp skilsmässa och kärleksspell för att locka till sig ny kärlek omedelbart inom några dagar är alla dina äktenskapsproblem över efter kontakt med den här stora mannens e-postadress :
    (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) även WhatsApp mobil: +79268011965
    en på en personlig kommunikation med Dr.Oduduwa är allt du behöver för att få allt ditt hjärta önskar bli verklighet.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.