8 sep. 2018

systrar, småbarnsliv och wrestling

Mycket tankar som snurrar i huvudet just nu och ofrivilligt jobbsökande som måste påbörjas då min nuvarande arbetsplats inte kommer att finnas kvar efter nyår, så det går lite trögt med läsningen för tillfället. Men, berättelser finns ju även i form av tv-serier så här kommer ett inlägg med några tips på sådana. Alla är från Netflix eftersom jag inte har tv (frivilligt val) och egentligen bara tittar på Netflix och SVT Play i min dator eller mobil.

Bildresultat för sisters netflix

Julias pappa berättar för hela världen på sin dödsbädd att han, en framstående fertilitetsexpert, har använt sin egen sperma för att göra kvinnor gravida och Julia har plötsligt hundratals bröder och systrar. Naturligtvis är detta allt annat än okomplicerat. Riktigt bra australiensisk serie med allvar och humor i god blandning.

Bildresultat för the let down netflix

Jag är ju inte mamma, men The Let Down är, trots att jag inte varit igenom någon småbarnstid, riktigt rolig! Audrey är en smått förvirrad nybliven mamma som inser att livet med en bäbis inte är någon dans på rosor. Hon är trött, sliten och går till en mammagrupp för att få lite stöd från andra i samma situation. I gruppen finns några andra udda figurer och som det brukar bli med sådan i en serie är det både underhållande, varmt och stundtals rätt dråpligt. Jag gillade verkligen denna serie som också är australiensisk.

Bildresultat för glow netflix

Det är 1980-tal och i USA är wrestling för kvinnor något nytt. I serien möter vi ett antal kvinnor i behov av pengar och en karriär som tar de första stegen in i, det som i alla fall borde vara den glamourösa, wrestlingvärlden. Det blir en hel del kast och matcher, men också liv, relationer och kvinnokamp. Överraskande bra om ni frågar mig (som är totalt ointresserad av wrestling)!

Har ni några tips på bra serier att titta på i höst? 

2 kommentarer:

  1. Älskar Glow och kände igen mycket i The Let down - kanske måste jag nu spana in Sisters också då. Tack för tips!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sisters har såna där karatärer som man både känner med och samtidigt stör sig lite på. Gillar det! Glow är verkligen bra!

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.