9 dec. 2012

utmaningen tre på treJag var med i utmaningen Tre på tre hos Pocketlover. Den gick ut på att under september till november läsa tre böcker på ett visst tema. Mitt tema var Nordafrika och hur gick det då? Inte riktigt som jag hoppades ...

Jag började med att läsa  Den stulna romanen av Nawal El Saadawi. Tyvärr inte i september, men jag hade ändå gott om tid tyckte jag. Fortsatte med att läsa Min mamma av Tahar Ben Jelloun och den läste jag ut den sista dagen i oktober. Så var det då bara en bok kvar, Analys av ett försvinnande av Hisham Matar, och när jag gick till biblioteket för att låna den visade det sig att den inte bara var utlånade utan att det dessutom var kö på den. Det hade jag inte räknat med. Hann inte få den under november utan jag hämtade den på biblioteket först igår. Synd.

Utmaningen blev alltså inte slutförd i tid, men jag är glad för att jag deltog för Nordafrika har gett mersmak, precis som jag visste att det skulle göra.

2 kommentarer:

  1. Deltog också i tre-på-tre-utmaningen, jag skulle läsa rysk fantasy och sci-fi. Tog ett tag innan jag kom igång men lyckades ändå slutföra. Men jag hade köpt alla tre böckerna i pocket. Kul att ha läst något nytt, jag har inte läst särskilt mycket fantasy och absolut inte rysk sådan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rysk sci-fi - oj! Vilket annorlunda val! Hade jag köpt böckerna hade nog jag också hunnit bli klar med utmaningen, men även om det är kö ibland så gillar jag biblioteket.

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.