6 juli 2014

wir fahren nach Berlin ...


... eller vad det kan tänkas heta på korrekt tyska ... Nattåg och hotell på västsidan denna gång (förra gången vandrarhem i Friedrichshain) plus en massa saker att uppleva i Berlin förstås. Att SMHI påstår att det skall regna mest hela tiden förnekar jag stark, men älsklingen har begett sig ut för att inhandla regncape. Ja, han är mer rationell än jag ... Jag packar ryggsäcken under tiden och funderar på vilka två pocketböcker som skall få följa med. För säkerhets skull kommer jag nog att ladda ner någon e-bok till mobilen också. Boklös i Berlin går det ju liksom inte att vara! :)

Vet inte om det blir så mycket bloggat under veckan vi är borta, men finns det wi-fi på hotellet (vilket utlovas på hemsidan) kommer det säkert någon uppdatering. Lovar att inte inleda varje inlägg med min knackiga tyska! 

4 kommentarer:

 1. Hotell med wifi är ju ett måste numera. Hoppas att du får en härlig semester!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Officiellt bryr jag mig inte om om det finns wi-fi eller inte, fast i ärlighetens namn hade jag toksaknat att inte kunna surfa fritt på kvällen! :)

   Radera
 2. underbart! ha det fint och rappportera om wifit tillåter! 'Boklös i Berlin' låter som en titel på en dystopisk roman

  SvaraRadera
  Svar
  1. Boklös i Berlin - jag ser en sådan där gammal bok där du själv får sprätta sidorna framför mig. Någon spännande nagelbitare från sent 40-tal. :)

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.