11 sep. 2018

ingen mässa för mig

Bildresultat för bokmässan 2018
Sorlet. Alla människor. Trängsel. Monteraktiviteterna. Oväntade stopp vid oväntat intressanta monterprogram. Möten. Bokbloggare. Färgerna från alla böcker, böcker, böcker. 

Jo, jag kommer att sakna det, men i år blir det ingen Bokmässa för mig. Det finns inte riktigt vare sig ork, tid eller pengar och då är det bättre att ladda ett år till och förhoppningsvis blir det Bokmässa 2019 för mig. Då har jag haft två år utan mässa så då är jag nog grymt sugen! 

Ska ni på Bokmässan? Något särskilt ni ser extra mycket fram emot på årets mässa? 

3 kommentarer:

 1. Jag ska inte heller dit, men skulle gärna vilja. Jag får göra som dig, ladda för nästa år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då kanske vi ses på mässgolvet om ett år!

   Radera
 2. Jag bevittnade omedelbart resultat inom tre dagar efter att ha kontaktat kommunikationen med Dr.Oduduwas Love-spell caster för att få tillbaka min ex pojkvän efter 3 månader vi har bott iväg, jag är glad att rapportera att min man och jag är tillbaka på spår kom tillbaka till mig med mer kärlek och förtroende.
  Min djupa tacksamhet går till Dr.Oduduwa lunchade en magisk kärleksspell på min vägnar i hans tempel. Det var efter tre dagar min ex ringde mig på telefonsamtal för att be om ursäkt och be om förlåtelse, jag fick ett telefonsamtal från Anderson min man idag, han kommer hem, jag är väldigt glad eftersom det här är det bästa som någonsin hänt mig det här år. Jag rekommenderar starkt samma DrOduduwa till alla som läser detta sanna livsförklaring, om du söker återförening med familj, kärleksspell för att få tillbaka ex-älskare, kärleksspell för att bygga förtroende och matighet i ett förhållande och också sex äktenskapsrådgivande böner för att återställa brutna hem.
  Oduduwa kontakt: {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.