29 okt. 2018

höstenkät

Bildresultat för höst berlin

För ett tag sedan såg jag en höstenkät hos Bokföring enligt Monika och eftersom det är ont om annat än bokinlägg just nu på bloggen tänkte jag att det kunde passa bra med en enkät som omväxling.

Vad är det bästa med hösten?
Alltså, typ allt. Temperaturen är skön och jag har inget emot kyla. Mörkret passar mig bra då jag tycker om att kura under filten mörka höstkvällar. Visserligen är hösten mest vardagslunk men det gör också att allt känns mindre kravfyllt. Jag gillar verkligen hösten!

Tips på en bra bok som utspelar sig på hösten?
Jag är grymt dålig på att minnas sådana detaljer i böcker ... Inget tips från mig, tyvärr.

Vilken bok ser du fram mot mest den här hösten?
Till minne av en villkorslös kärlek av Jonas Gardell. Kanske blir det mer en julbok än en höstbok för mig med tanke på omfånget, men jag ser i alla fall verkligen fram emot att läsa den.

Har du någon speciell läsutmaning den här hösten? Eller låter du inspirationen styra?
Jag låter läsningen vara luststyrd. Vill ha så få krav och måsten som möjligt i tillvaron.

Har du något speciellt inplanerat den här hösten som du kan se fram mot?
Jag och min vän i livet åker till vårt älskade, älskade Berlin i mitten på november. Det ser jag som alltid galet mycket fram emot! Annars har jag inget speciellt inplanerat och tycker egentligen att det är ganska skönt. Trivs bäst när kalender består av oplanerad helger där jag gör det jag känner för just där och då. I helgen blev det t ex ett spontanbesök på nyrenoverade biskopsresidenset som höll öppet hus och bjöd in allmänheten. Finfina salonger där!

Är det någon film eller TV-serie som du ser fram mot att se den här hösten?
Nu har ju andra säsongen av Vår tid är nu redan börjat men det var nog den serie jag såg mest fram emot. Den är riktigt bra! Sedan är ju jag en stor vän av På spåret så det är en säsongsstart jag givetvis inväntar med förtjusning. Film har jag noll koll på men kanske vore det kul att se Bohemian Rhapsody. 

2 kommentarer:

  1. Vår tid är nu har jag faktiskt inte sett, men På spåret brukar jag följa :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rekommenderar verkligen Vår tid är nu. Ovanligt välgjord svensk serie. På spåret är bästa underhållningsprogrammet!

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.