30 maj 2014

tävling hos kulturloggen

Vi kom över havet (pocket)

Har inte du heller hunnit köpa och läsa Vi kom över havet av Julie Otsuka? Gör som jag och tävla om boken hos Kulturloggen! Allt du behöver göra för att ha chans att vinna boken är att komma med ditt bästa tips för att ta sig ur en lässvacka. Det här är mitt tips:

Lässvackor är välbekanta, tyvärr. Mitt bästa tips är egentligen att inte drabbas av panik och att inte stressa. Läs lite varje dag ändå. Troligtvis kommer det resultera i en massa påbörjade böcker och ingen avslutad eftersom ingen lockar till fortsatt läsning, men förr eller senare dyker den där rätta boken upp och då lossnar det. Undvik all tung prettolitteratur. Lättsamt och humörstyrt är bästa medicinen. 

2 kommentarer:

 1. Det här är en bok jag har tänkt läsa typ tusen gånger. Den verkar ju vara väldigt bra med tanke på alla hyllningar! :)
  Det är trist med lässvackor, men de händer nog alla, som sagt. Jag borde bli bättre på att lägga ner böcker jag egentligen inte tycker är så bra.. Det är sådana böcker som kan göra att lästempot stannar av..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så känner jag också. Många hyllningar har den fått! Jag läser mycket sällan ut böcker jag inte gillar. Så många andra böcker som lockar till läsning tänker jag. :)

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.