8 maj 2015

reselektyr

På måndag drar jag till München för några dagars semester. Bara jag och konsten! Blir härligt! Självklart måste jag ta med mig lite läsning och då är det pocket som gäller. Vad tror ni om det här två? Passar de in på kriterierna lättläst, men ändå med innehåll som engagerar mig i berättelsen? 


De har inte direkt någon koppling till Tyskland, men den enda bok med tysklandsanknytning jag har hemma har en framsida jag inte törs ta med mig. Vill undvika alla "Don't mention the war"-situationer! :) 

4 kommentarer:

 1. Jag skulle ju jättegärna vilja veta vad du tycker om Glöm inte låsa... Köpte den i vintras, men har ju inte läst den än. Små solfåglar långt borta har jag på min önskelista så egentligen vill jag veta vad du tycker om den också. Tror du gör rätt i att inte ta med den tredje boken... Ha en trevlig tur till Tyskland!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glöm inte att låsa har fått ligga i boktraven ett tag nu, så det blir nog den som jag satsar på att läsa i första hand. Små solfåglar verkar mysig! Ja, den där tredje boken läser jag nog här hemma ... :)

   Radera
 2. Vad skönt det låter! Gute Reise! Ser fram emot Münchenrapport ur kulturtantsperspektiv, if you know what I mean.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Kulturtantsrapport kommer självklart!

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.