30 aug. 2019

flyttpaus

Bildresultat för flytta
Bild från Sköna hem

Har tappat fokus på läsning just nu då jag ännu en gång befinner mig mitt i en flytt. En process som tar allt mer mental energi för varje gång märker jag. Är det åldern som tar ut sin rätt, kanske? Eller är det så att lite för många omställningar på alla plan under flera år tar ut sin rätt? Hur eller hur, i helgen får jag packhjälp av min vän i livet och om nio dagar kommer flyttfirman och sedan städfirman. Det finns ändå gränser för hur många gånger i livet jag flyttstädar lägenheter. :) 

Blir som ni förstår lite glest med blogginlägg på ett tag. Jag får ägna mig åt mer handfast bokhantering istället som att ställa upp alla nedpackade böcker i hyllorna igen. Det är ju av någon anledning mycket roligare att packa upp böcker än ner. 

4 kommentarer:

 1. Du börjar väl bli expert på det här med att flytta nu? Det är så otroligt jobbigt att flytta ju. Jag brukar försöka vänta så länge mellan varje att jag har glömt exakt hur jobbigt det är. Lycka till med flytten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, usch, de senaste fem åren har det blivit alldeles för många flyttar. Men, man blir bra på att rensa! Den här flytten är lite halvt ofrivillig, men det kommer att bli bra när jag är på plats. Och hyran blir sjukt mycket billigare!

   Radera
 2. nu ska jag inte flytta mer... har gjort det många gånger i mitt tidigare liv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer nog att flytta ett antal gånger till i mitt liv, men förr eller senare kommer jag säkert att tänka som du: nu ska jag inte flytta mer. Det låter ganska skönt.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.