16 nov. 2013

klick, klick

Inte för att jag behöver fler böcker men det kliande lite i fingrarna igår så några klick, klick senare var följande böcker beställda från Bokus:

Paradisträdgården (pocket)

Det här är nästan lite fånig för grejen är att jag redan har ett ex av den här boken, men jag tycks ha förlagt det. Efter att ha letat flera gånger i lägenheten beställer jag därför ett nytt. Ser fram emot att läsa boken (om jag inte hinner tappa bort den igen ...)

En tid för mirakel (pocket)

Nästa bokcirkelbok. Verkar spännande och inte vad jag läser varje dag. Så här inleds baksidestexten: "Jordens rotation har plötsligt blivit långsammare och ingen vet varför. Varje dygn blir längre och längre - dagarna och nätterna får fler minuter och timmar. Är världen på väg mot en katastrof?"

En kärlekshandling (pocket)

Eugenides bok Middelsex är bland mina absoluta favoritböcker så jag har stora förhoppningar på denna bok som är tänkt som jullovsläsning.

8 kommentarer:

 1. En tid för mirakel lät riktigt intressant!

  SvaraRadera
 2. Åh, en tid för mirakel har jag varit sugen på så himla länge! Har lagt den engelska upplagan i shoppingkorgen på bokus vid ett flertal tillfällen men det har aldrig blivit något köp. Det ska bli spännande att se vad du tycker om den. Kanske kan du locka mig till ett klick! ;)

  SvaraRadera
 3. En tid för mirakel köpte jag i somras, efter att ha varit så sugen på att läsa den... Är den läst? Nej, trodde väl inte det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där händer mig också rätt ofta. Vill verkligen läsa en bok men så blir den bara liggande ändå. Konstigt egentligen.

   Radera
 4. Tyckte väldigt mycket om Middlesex och är väldigt nyfiken på Eugenides nya.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så nyfiken att jag nästan är lite rädd för att läsa den. Vill ju att den skall leva upp till förväntningarna! :)

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.