4 sep. 2015

kultur-oktober

Plötsligt händer det! Jag tar tag i mitt liv och ger det lite mer kultur! Erkänner mycket villigt att en viss kulturknarkare i bloggvärlden, allas vår älskade Sincerely Johanna/Kulturkollo-Johanna, är en stor inspirationskälla till att anamma min inre kulturtant och ta del av en del av det utbud som finns i min närhet (och som inte kräver hotellövernattningar).

Så, oktober blir kultur-oktober för mig och det känns så roligt!Hedda Gabler på Göteborgs Stadsteater är oktobers första kulturafton. Har aldrig varit i Göteborg på teater, så det blir en upplevelse i sig.Lite senare i oktober är det dags för den andra teaterkvällen och då blir det Effekten på hemmaplan.Och sist, men inte minst, är det dags för min allra första balettföreställning och vad passar bättre än klassikernas klassiker: Svansjön!

Det blir en rejäl dos kultur och klassiker blandat med mer modernt. Undrar om jag kommer att drabbas av kulturell baksmälla i november? :)

3 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jag är lite rädd för att jag inte skall fatta någonting alls av baletten, men vackert kan det ju vara ändå! :)

   Radera
 2. Goda vänner, jag heter Antonio Laura från Lund-Sverige, jag är en medicinsk doktor med yrke, 45 år gammal. Vänligen läs mitt sanna liv vittnesbörd om äktenskap genombrott, jag har en positiv avsikt att denna information kommer att hjälpa någon att läsa detta vittnesbörd just nu för att återställa tillbaka trasiga äktenskap och ta tillbaka förlorad kärleksförhållande inom 2 dagar av magisk stava kärlek del. Efter att ha varit i relation till Antonio min man vi gifte oss fyra år, bröt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka för att älska mig, men allt jag gjorde var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av kärleken jag har har för honom, jag frågade honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min kollega på arbetsvän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en kärleksstavningsrock som skulle kunna hjälpa mig att stava den tillbaka, men jag är den typ av person som aldrig trodde att kärleksspelldelen fanns eller fungerade som jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han berättade för mig att det inte var något problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar kastade han stavningspartiet i luften och överraskande den andra dagen var det klockan 6.00. Min ex-kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag var så förvånad över att jag svarade min man Antonio telefonsamtal, ber om ursäkt för mig och sa att han var ledsen för att såra mig, han förklarade för mig allt det som hände var inte hans fel för att Han var under ond spell från en annan kvinna. Jag älskar min man så mycket, jag gjorde allt för att få honom att komma hem eftersom vi hade två härliga barn tillsammans. Just nu är jag väldigt glad min man har återvänt hem för att älska mig mer än någonsin tidigare och våra barn är glada över att få sin far hemma. Min man accepterar mig, jag vet att han älskar mig så mycket. Jag är lycklig idag började vi leva tillsammans lycklig familj.
  Jag uppriktigt rekommenderar Dr.Oduduwa till alla som söker att hitta sann kärlek, Ta tillbaka ex kärlekspartner, Magic kärlek stavar för att säga upp skilsmässa och kärleksspell för att locka till sig ny kärlek omedelbart inom några dagar är alla dina äktenskapsproblem över efter kontakt med den här stora mannens e-postadress :
  (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) även WhatsApp mobil: +79268011965
  en på en personlig kommunikation med Dr.Oduduwa är allt du behöver för att få allt ditt hjärta önskar bli verklighet.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.