29 sep. 2015

bloggbohemen goes instaPlötsligt, på väg hem från endags-konferens i Stockholm händer det: bloggbohemen går med i Instagram! Textmänniskan de luxe ska ge det sociala bildmediet en chans. Följ mig gärna! :)

11 kommentarer:

 1. Man kan texta i Instagram också, sk. Tweegram om du skulle få ett återfall menar jag.Kul :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tweegram lägger jag på minnet! Finns ju kvar på twitter så det blir nog ändå min främsta hemvist i det sociala medielandskapet. :)

   Radera
 2. Kul! Jag heter @johannasdeckarhorna så om du vill följa mig följer jag givetvis tillbaka bums :)

  SvaraRadera
 3. Jag är urdålig på Instagram men vi lägger ut lite bilder på @kulturkollo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner än så länge ingen kärlek till Insta, men följer självklart både dig och Kulturkollo! :)

   Radera
 4. Va kul!, Instagram har jag också tack vare min svägerska. Lägger ut bilder ibland, men är inte jätte aktiv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul! Då kan vi följa varandras framfart i livet. :) Känner dock ingen omedelbar kärlek till insta, men nån bild då och då blir det säkert.

   Radera
 5. Blev glad när jag såg dig på insta! Det behövs alltid fler härliga boknördar där :) Jag heter lisamargar3ta och lägger upp en blandad kompott av bilder och text, lite böcker/läsning, trädgård, vackra vyer och solnedgångar.. Livet liksom! (vet inte om du minns min bokblogg på ihyllan.blogspot.com ?)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du hittade mig på Insta! Jag jobbar på att lära mig älska instagram, men det kommer nog att ta lite tid. :) Visst minns jag din blogg, men har du helt lagt ner den nu?

   Radera
  2. Helt lagt ner.. Mjaa.. Jag har många gånger funderat över om jag skulle tröska igång bloggen igen, eller starta om med en ny, men inte kommit fram till något beslut. Jag kommer inte ihåg lösenordet till blogger som det är nu i alla fall :P Försöker lägga fokus på att över huvud taget få till min läsning, jag har råkat ut för kronisk lästorka sen flera år tillbaka tyvärr. Detta "vuxenliv" med jobb, hus med trädgård, flera andra fritidsintressen och så ska man vara social med familj och vänner därtill. Känner mig ofta stressad över allt detta, har svårt att slappna av och sjunka ner med en bok :( men jag kämpar på! Trevliga inspirerande bokmänniskor på insta hjälper till i min lässträvan! :)

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.