7 aug. 2014

jag minns den ljuva tiden ...

... jag minns den som igår, när läslusten och friden, tätt följde mina spår ...
 

Semestern är över. Hjärnan är fylld av ny information, nya intryck och nya regelverk att sätta mig in i. Nya jobbet gör mig trött så här i början, men jag tror att det är ett roligt jobb och att jag kommer att trivas när jag kommit in i det lite mer. Från och med nästa vecka får jag dessutom ytterligare ett uppdrag så nu blir det tre arbetsplatser, två yrken (SYV + lärare) och en liten vilsen bloggbohem som ska jobba heltid för första gången sedan 2009. Hej å hå! :)

Jag hoppas finna lite ro i helgen för jag längtar så efter att hitta det där sköna läsflytet som hållit sig borta hela sommaren. Sneglar lite på boktraven bredvid sängen och tror mig ha rätta boken för en flera timmar lång läsflykt i helgen. Hoppas! 

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att få veta lite mer om vad det är du gör numera när du är på nya äventyr :-) Jag hoppas att du får en lugn och skön helg.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänker att jag ska göra så lite som möjligt denna helg för det behövs nog. Så trött, men det var inte direkt oväntat. Säng, soffa, bok blir nog helgens projekt. :)

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.