19 sep. 2014

en enda natt

En enda natt (inbunden)

Jag har gett genren en chans. Det började med en Harlequin i våras (har aktivt förträngt både titel och författarens namn) och det slutade med En enda natt av Simona Ahrnstedt. Jag erkänner att jag inte läste ut Ahrnstedts bok, men den fick en ärlig chans åtminstone och den var klart bättre än Harlequinboken, men det räcker inte. Jag faller inte alls för berättelser av det här slaget, snarare irriterar jag mig på dem och det är bara att inse att romance verkligen inte är min genre. Inget mer med det. Det finns andra genrer jag aldrig läser som jag kanske också borde ge en chans, typ science fiction, men det får vara till något annat år, eller annat årtionde ...


Den som gillar romance, eller åtminstone är nyfikna på genren, kan läsa mer om bokens handling på t ex Bokus eller förlagets hemsida

(Rec.ex från Forum)

8 kommentarer:

 1. Bra jobbat ändå! Livet är för kort föra att man ska hinna läsa en massa ointressanta böcker.. Jag har också svårt för både romande och sci fi. Särskilt romance.. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har nog blivit mer och mer kräsen och läser väldigt ut böcker som inte fångar mitt intresse. Livet är som sagt för kort.

   Radera
 2. Som med mig och scifi, fantasy och deckare inte min smak. Men jag gillar å andra sidan romance och har En enda natt på sängbordet. en är bara så tjock att jag inte hunnit igenom den än.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Deckare gillar ju jag, men kan samtidigt förstå varför man inte gillar deckare. Hoppas du kommer att tycka bättre om En enda natt än vad jag gjorde.

   Radera
 3. Jag är också lite tveksam till romance, men föredrar det före t ex fantasy. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I valet mellan fantasy och romance kanske det blir romance för mig också. :)

   Radera
 4. Jag gillar romance men är rätt kräsen med vilken sort. En enda natt var jag tveksam till eftersom jag gillar de historiska varianterna men gav den en chans eftersom det är Ahrnstedts bok. Gillade den men inte lika mycket som jag tyckte om de historiska så jag kommer nog att hålla mig till den sorten i fortsättningen. Men ibland måste man som du gå utanför sin bekvämlighetszon, om inte annat så för att bekvämt kunna luta sig tillbaka sedan :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland blir man glatt överraskad när man lämnar bekvämlighetszonen, men allt som oftast slutar det väl med att man bekvämt lutar sig tillbaka och återgår till det mer välbekanta. :)

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.