22 sep. 2014

skratta inte nu ...


... men jag hade tänkt åka till Bokmässan på lördag med en minimal budget och en tanke om att köpa max fem böcker, alla pocket. 

Jo, jag vet, visst låter det vansinnigt? Grejen är att jag redan har så många olästa böcker liggandes här hemma att jag inte vill ha fler. Risken för hyllvärmare är överhängande om jag inte skärper mig och jag gillar inte att ha för många olästa böcker i travar runt mig. Men, Bokmässan är ju full av både nya och gamla böcker som står där och lockar och pockar ...

Lovar att en ärlig redovisning av bokinköpen kommer på söndag. Hand upp de som tror att jag kommer att klara det! :)

16 kommentarer:

 1. Okey jag ska inte, hihi,förlåt, kunde inte hålla mig.😀

  SvaraRadera
 2. Jag vet inte om jag räcker upp handen, men jag håller tummarna :) Själv har jag ingen aning om var jag ska lägga budgeten, inte ens om den ska vara i antal eller pengar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tar nog ut ett visst kontantbelopp (obestämt än så länge) och så får det utgöra hela budgeten. Kanske bästa att lämna VISA-kortet hemma (fast det skulle jag aldrig våga!).

   Radera
 3. Eftersom jag inte kommer att vara där kan vi göra en kompromiss, du handlar åt mig och så läser jag. Då kan du stilla själva shoppingbegäret men undvika hyllvärmare :-D

  SvaraRadera
 4. Jag önskar dig all lycka med din föresats i alla fall! Och skulle det nu vara så att du kommer hem med lite fler böcker än så, så är dom säkert värda det..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, så tänker jag också. De där "äh, jag tar den där boken också"-inköpen kommer i alla fall att utebli. Alltid något!

   Radera
 5. Oj då, det ska bli spännande att se hur det går. Men jag förstår vad du menar, man blir lätt stressad av att bada i hyllvärmare :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag föredrar ju egentligen att ha mellan fem och tio olästa böcker, men nu är de fler och jag blir faktiskt lite småstressad av det.

   Radera
 6. Oj, det kan säkert bli svårt, men jag tror du fixar detta. Hoppas jag har rätt :) :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr ... Det blev sex böcker inköpta, bara en pocket.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.