25 sep. 2019

visst blir det bokmässa


Ett par gratisbiljetter och en starkt rabatterad hotellnatt - jo, det blir Bokmässa trots allt för mig i år! För första gången ska också min vän i livet följa med. Det blir kul att introducera honom i det underbart kaotiska vansinne som ju Bokmässan är. :) 

Det blir dock ett kort och intensivt besök. Vi tänker hänga på låset när mässan öppnar på lördagen och sedan dra därifrån på eftermiddagen för att jag ska hinna med tåget hem, men några timmar är bättre än inga timmar. Har inte varit där på två år nu, så en dos Bokmässa är precis vad jag behöver. Inga bestämda planer, utan det blir strosande (eller vad man nu ska kalla det i lördagens trängsel!) på mässgolvet och säkert snubblar vi över något kul monterprogram. Det gör man ju alltid! 

Ska du på Bokmässan? Något du ser extra mycket fram emot på mässan?

2 kommentarer:

 1. Jag missade dig! Hoppas ni fick en fin dag! Jag som trodde att du kanske skulle flytta hit? Förstår nu när du skriver om tåget hem att det blev ändrade planer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi var där bara några timmar, och jag lyckades missa alla trevliga bokmänniskor. Så synd! Förhoppningsvis blir det mer mässa nästa år. :)

   Planen är att flytta till Gbg, men eftersom vi inte riktigt pallar andrahandsmarknaden (för dyrt, för osäkert, vi är för gamla) så får vi snällt vänta (i flera år) på ett förstahandskontrakt. Livskamraten har ett kryp-in så han jobbar nu i Gbg. Jag blir kvar i Växjö så länge.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.