15 sep. 2012

Hanif, Wassmo och torktumlarludd

15 september är, tack vare Facebook, Ge bort en bok-dagen och självklart har jag gjort mitt för att sprida böcker till mina medmänniskor, eller snarare mina grannar. På vårt område finns en stor gemensam tvättstuga med tre tvättavdelningar och där hamnade två böcker från min bokhylla. En liten lapp med texten "Idag är det Ge bort en bok-dagen. Varsågod, boken är din!" satte jag fast på omslaget. Hoppas att någon kände att tvättstugebesöket blev lite roligare!

Jag gav bort Mangon som sprängdes av Mohammed Hanif och Flykten från Frank av Herbjörg Wassmo. Vilka böcker gav ni bort?

Mangon som sprängdes (inbunden)  Flykten från Frank (pocket)

7 kommentarer:

 1. Mangon som sprängdes har jag inte läst, är den bra?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag började på den, och slutade. Började och slutade igen ett par månader senare. Det var inte en bok för mig, men det är nog inte detsamma som att den är dålig i det här fallet. Tror att du skulle tycka mer om den än vad jag gjorde för du läser fler böcker i den stilen.

   Radera
 2. Åh nej! Glömde helt bort detta idag. Har varit på dopkalas istället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade också glömt det, men blev påmind via FB. :)

   Radera
 3. Jag hade tänkt lämna böcker på jobbet i bokhyllan för bokbyte som vi har men då det var en lördag ger jag bort mina tre böcker av Lisa Jewel imorgon istället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inte läst Jewel men hört många som gillar hennes böcker så dina kollegor blir nog glada!

   Radera
 4. Det hade jag inte en tanke på men det kommer säkert fler såna dagar :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.