30 juni 2014

kvartalsrapportSå har det gått ytterligare tre månader av året och det är dags för en kvartalsrapport. Förra året nådde jag för första gången hundra böcker, men detta kommer med största sannolikhet inte att bli ett rekordår. Inte om det fortsätter i den här takten i alla fall ... Men, vem vet, kanske blir det en fantastisk läshöst? Under perioden april - juni har läsningen fördelat sig så här:

Romaner/deckare: 17 st
Ungdom/YA: 0
Ljudböcker: 7 st
Noveller: 0
Övrigt: 0

Ja, det är ju lätt att se vad jag har prioriterat där i läsningen! :) Som vanligt har jag i alla fall hunnit besöka lite fler länder än Sverige och den här gången har jag varit på resa jorden runt med Phileas Fogg och även varit runt i ett flertal länder tillsammans med en viss fakir, men mer långvariga stopp har det blivit i Brasilien, USA, Kanada Irland England Frankrike och Iran. Jag har också tillbringat tre och ett halvt år på en öde ö i någonstans i Maldiverna. Det har funnit några riktiga höjdpunkter i läsningen/lyssningen men faktum är att det är mycket som känns halvdant och som inte funkat så bra. Första halvan av detta läsår får ett rätt mediokert betyg. Därför hoppas jag mycket på hösten!

Bästa roman/deckare: Författaren i familjen av Grégoire Delacourt och En yxa åt Alice av Inger Frimansson
Bästa ljudbok: Jag heter inte Miriam av Majgull Axelsson och Fyren mellan haven av M. L. Stedman

2 kommentarer:

  1. Fyren mellan haven tyckte jag mycket om, tack vare dig hittade jag till den. Jag tyckte berättelsen om människan som skulle leva vidare efter det första världskriget var fint beskriven. Många trådar i den. Då har du förresten Australien också som land.

    SvaraRadera
  2. Alltid roligt att inspirera! Ja, självklart Australien också. Så dumt av mig. :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.