12 juni 2014

önskas: lästid och läsro

Senaste veckan har det varit sista rättningsracet, rädda betyg, sätta betyg, söka jobb, student på skolan, skriva på betyg, fira systersonens student på annan ort, börja städa ur arbetsrummet. Läsningen har liksom hamnat  på typ tjugonde plats och tröttheten har gjort att läsfokuset inte riktigt funnits där. Imorgon är det skolavslutning för våra ettor och tvåor och på tisdag nästa vecka jobbar jag min sista arbetsdag på min nuvarande arbetsplats. Känns bra, men lite märkligt. Har ju ändå jobbat där sedan 2005 och trivts. Nu väntar nya spännande utmaningar och vi får se vad det blir och vart jag hamnar. Gillar detta! 

Mest av allt vill jag dock bara ha några dagar i soffan med bokläsning nu. Det får gärna regna. Jag älskar att läsa när regnet vräker ner. 

8 kommentarer:

 1. gott slut! : ) och hälsa. hyser precis samma läslängtan - och ja, det får gärna regna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är något visst med regn och läsning!

   Radera
 2. Hoppas att du får en fin sommar med mycket läsning. Sedan väntar en spännande tid för din del :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tycker det här är både spännande och kul! Nytt jobb, vilket det än bli, lockar men först vill jag nog pust ut någon vecka. :)

   Radera
 3. och på den 6:e dagen.... regnade det lite!
  så skönt efter en hysterisk, administrativ vecka i värmebölja : )))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heja regnet! Vi fick också några regnskvättar och idag en betydligt behagligare temperatur. Det är bara att erkänna att temperaturer över 23 grader intresserar mig föga.

   Radera
 4. Spännande med nya utmaningar! Men hoppas du hinner få lite sommarlov först. :) Det kan man behöva som lärare.. :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle faktiskt behöva några lugna veckor och pusta ut. Livsomställningar tar på krafterna även om de är självvalda och positiva i sig. Puh!

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.