28 mars 2015

expeditionen - min kärlekshistoria

Expeditionen : min kärlekshistoria (mp3-bok)

Visst är det en kärlekshistoria mellan Bea Uusma och Andréexpeditionen! Det är också det som gör ljudboken till en fin lyssningsupplevelse. Jag kan höra Uusmas engagemang i hennes uppläsning och det är ett stort plus. Personligen är jag inte så hemskt intresserad av expeditionen och när jag besökte museet i Gränna för några år sedan gick jag igenom det väldigt snabbt. Men, trots mitt egna svala intresse är det som alltid roligt att lyssna till någon som verkligen nördat ner sig i ett ämne. Uusma älskar verkligen jakten på att få redan på vad som hände expeditionsmedlemmarna! Det är svårt att inte dras med i jakten som lyssnare.

Ni som läst Expeditionen - Min kärlekshistoria vet att den innehåller illustrerande bildmaterial och det har de löst finurligt i ljudboksversionen genom att det finns en internetsida där jag som lyssnare kan ta del av bildmaterialet. Det funkar riktigt bra faktiskt, så ett tack till den som kom på den lösningen!

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Någon favorit blev den inte för mig, men kul att få ta del av hennes enträgna sökande efter en trolig förklaring.

   Radera
 2. Vilken bra idé att man får ta del av bildmaterialet på det sättet! Jag har den liggande på nattduksbordet och ska strax ta mig an den igen. Jag började på den tidigare, men fick avbryta pga att det blev något annat jag blev "tvungen" att prioritera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var verkligen toppen med nätsidan!

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.