24 okt. 2015

nu blir det läshelg!


Jag har haft en lässvacka och annat (läs Netflix, tv, stirra i taket) ha fått ta över kvällar och helger, men denna vecka tog jag tag i läsandet på min pendlartid och nu är läslusten här igen. Skönt! Jag tar mig därför en riktig läshelg nu, parkerar mig i favoritschäslongen med kaffekoppen nära till hands och tar tag i något, eller rent av några, av rec.exen som blivit liggande alldeles för länge. Först ut blir Kvarnstenen av Margaret Drabble, som jag påbörjat tidigare. Den verkar lovande!

Vad läser ni i helgen? 

12 kommentarer:

 1. Jag ska kurera min förkylning, vara hundvakt en stund och förhoppningsvis läsa en massa. I första hand själarnas bok av James Oswald. Hoppas du får en riktigt fin helg. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, hundvakt! Nu blir jag lite avis! Hoppas Oswalds bok blir helgläsning för dig.

   Radera
 2. Jag blev lite orolig att jag hamnat i en lässvacka förra veckan, när jag läste Själarnas bok. Men det visade sig att det nog var boken det var fel på, inte mig :) Så fort jag började läsa Bränd himmel så kom läslusten tillbaka igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ibland är det faktiskt bara fel bok. För mig brukar det vara en deckare som får igång läslusten igen och det var det även denna gång. Tack, Kallentoft! :)

   Radera
 3. Jag har också haft en lässvacka ett tag. Det är verkligen skönt att komma tillbaka! Det blir tomt utan böcker..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen tomt! Svårt det där när man egentligen vill läsa, men det funkar liksom bara inte.

   Radera
 4. Läste ut Skärvor av minnen igår - som var jättebra, oerhört fin! - och blev sådär tom som man kan känna sig efter en riktigt bra bok som man har älskat och slukat. Började idag oplanerat att bläddra och läsa lite i Himlen i Bay city (som har stått i bokhyllan i flera år), så ja, det är nog den som jag fortsätter läsa i helgen :) ..medans jag fortsatt försöker krya på mig efter en förkylning från hell, typ. *snörvel*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den där höstförkylningen har jag klart mig från hittills. Peppar, peppar och allt sådant! :) Hoppas du får en fin läshelg!

   Radera
 5. Förresten, vad tittar du på på Netflix? Jag har precis i dagarna sett sista avsnittet av House of cards och känner mig mkt vilsen..! Saknar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tittar på lite allt möjligt beroende på humör. Just nu blir det en del Modern Family, men ser också enstaka filmer och brittiskt drama typ Waterloo Road. Hade gärna sett ett mer varierat utbud av europeiska serier på Netflix.

   Radera
 6. Har också haft en svacka, eller mer alldeles för mycket på jobbet för att hinna läsa, men nu i helgen ska jag ta det lugnt och läsa lite mysig chick lit om Doris Day och vintagekvinnor :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som en helt perfekt läshelg! Hoppas våra svackor är över nu.

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.